ÅNGERRÄTT - RETURER

Vid retur kräver vi att varan är i orginal skick i sin obrutna originalförpackning.
Varan skall vara oanvänd och därmed ren, utan lukt och i obruten förpackning om en vara returneras som ej följer detta kommer returen ej att godkännas och om kund vill ha varan returnerad debiteras 89:- för den nya frakten.

Innan du återsänder en produkt var vänlig att kontakta oss via mail: info@korsetter.se

RETUR OCH BYTESRÄTT GÄLLER EJ FÖLJANDE VAROR
Följande varor är undantagna från rätten till retur och byten då de är intimprodukter eller att dess typ ej tillåter retur.
• Strumpor (catsuit, stayups och liknande)
• Badkläder, bikini baddräkt.
• Kläder och underkläder av vinyl (lack och pvc)
• Trosor

OBS! Vi återbetalar ej den ursprungliga fraktkostnaden, ej heller fakturaavgift återbetalas.
Vi hämtar inte ut varor som återsändes till oss mot postförskott eller motsvarande. Vi rekommenderar att alla försändelser skickas med REK-brev eller Postpaket till oss.

Vid returer tar vi 49 kr i expeditionsavgift, denna expeditionsavgift tillkommer ej vid byten.

Vi ersätter EJ för försändelser som kommit bort om de skickats som vanligt brev! Detta är kundens ansvar!

VISUELLT
Vi försöker att visa färgerna på varorna så exakt som möjligt men vi kan inte garantera att de färger som visas i webshopen exakt återger de färger som varorna har i verkligheten. Hur färgen återges beror på din dator och bildskärms inställningar. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger varornas verkliga utseende.

Målsman
Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel.

FORCE MAJEURE
Korsetter.se är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsatts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.


HemHem

Nyheter

Inga nya produkter för tillfället

Varukorg  

(tom)